Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňák

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katak

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 827 kJ /
1 871 kcal
Bílkoviny40,26 g
Tuky136,17 g
Vláknina16,75 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,42 g
Sacharidy112,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kysané zelí překrojit a vodu slít (já ji vypila). Krok 2: Přidáme další ingredience, zamíchat a rozložit na vymazaný plech, ale lepší je asi poolejovaný pečící papír. Krok 3: Péct, dokud pokrm nezhnědne.

Zveřejněno 18. 10. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B7wN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelňák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B7wN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zelnáky, zelńák, zelňáky na plech, zelńák na plech, zelňáky z kysaného zeli na plech, zelňák na plechu, top recepty zelnáky, hrnec zelňák, babiččiny recepty zelnáky, babiččiny zelňáky, zelňák hrnec, zelňak recept, zelnaky se slaninou, zelňák na na plech, zelňáky recept, zelňák na plech recept, zeňáky, zelnaky se slaninou top recepty, jednoduché zelňáky na plech, zenaky jihoceske

Suroviny:
zelí kysané, vejce, sádlo, bylinky, uzenina, sýr, mouka polohrubá,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu