Suroviny pro 1
4g
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 333 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,62 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 439,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEm7
Nejnovější recepty
Smažené cuketové květy
Přidáno před 1 hodinou
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno 10. 9. 2025 13:42:30
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 10 minutami
Vdolky naší holky
h.plskova před 18 minutami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 29 minutami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 37 minutami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 1 hodinou
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 1 hodinou
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
kackahoz@seznam.cz před 3 hodinami
Bezinkový likér
Nanina před 3 hodinami
Jogurtový makovník z nemletého máku
Olivia1991 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
pizza,
recept na pizzu,
recept pizza,
pizza recepty,
recepty na pizzu,
co na pizzu,
pizza doma,
co dát na pizzu,
piza,
recepty pizza,
pizza 123,
piza recept,
top recepty pizza,
recept na pizu,
pizza do trouby,
jak udělat pizzu,
piza recepty,
nadychana pizza,
recept na pizza
Suroviny:
droždí,
cukr,
voda,
olej olivový,
jogurt bílý,
mouka hladká,
sůl,
ananas,
šunka,
salám vysočina,
vejce,
kečup sladký,
cibule,
koření pizza,
pepř,
rajče,
sýr
Komentáře (26)
Mě se tahle"pizza"líbí a hlavní je,když je chuťově dobrá
Kolik tady máme podle názvu"svíčkových"
S tou teplotou máte samozřejmě pravdu
Já s pizzou skončil asi před 30ti lety, když jsem seznal, že pizzu jako v Itálii neudělám a neudělám i kdybych se kolečkem na pizzu rozkrájel
Od té doby mě občas chytne pizzový "amok" a už jsem zkoušel kde co: na, v krbu rozpálené, litinové plotýnce..., přímo na rozpáleném dně el. trouby...,
přímo na plotně přikryté tělesem z remosky..., na tělese z remosky přikryté druhým tělesem...
Marnost nad marnost, všechno je marnost!
...a tady je zajímavé počtení o pravé neapolské pizze http://www.labuznik.cz/recept/prava-neapolska-pizz...