Švestky v octě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 007 kJ / 4 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 75,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 125,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Moje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 1 hodinou
Domácí nudle
Jindriskas před 2 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 3 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 7 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 7 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 15 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 17 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 17 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 20 hodinami
Tématické fráze:
švestky v peřinách,
ocet ze švestek,
konzervování švestek,
salicyl,
jak konzervovat švestky,
švestkový ocet,
na co jsou dobré švestky,
švestkový ocet recept,
švestka voctè,
švestkový kompot s octem,
topstar slivky švestky,
švestky v peřině,
jak konservovat švestky,
švestky do peřin,
svestky vperinach,
švestkový ocet recepty,
švestka topstar,
recept švestky v peřinách,
svestkovy kompot zavareny v perinach,
švestky v peřinách recepty
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
kyselina salicylová,
švestky,
kyselina salicylová
Komentáře (8)