Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,35 g |
Tuky | 57,07 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 47,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r3Y
Moje poznámka
Pórková polévka se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r3Y
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 3 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený zebra dortík
MPetra před 8 minutami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 3 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 8 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 10 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 11 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 11 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 12 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
porková polévka se šunkou a noky,
pokova polevka,
porková polévka se sunkou,
polévka porková se šunkou a noky recept,
polevka se sunkou
Suroviny:
máslo,
pórek,
mouka hladká,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
šunka,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (5)