Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 243 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 0,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 2,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, 2-3 minuty povaříme a opláchneme pod vodou.
Krok 2: Přidáme koření, bujon a vegetu podle chuti. Také vložíme očištěnou zeleninu: mrkev, petržel, celer a cibuli. Do vepřové polévky můžeme dát i česnek.
Krok 3: Vše pomalu vaříme. Hovězí maso 1,5 hodiny, slepici zhruba hodinu a vepřové kosti také asi hodinu.
Krok 4: Po uvaření polévku scedíme, zeleninu a maso nakrájíme.
Na talíři ozdobíme bylinkami. Jako zavářku dáme nudle, játrové knedlíčky, do vepřové polévky se nejlépe hodí brambory.
Na talíři ozdobíme bylinkami. Jako zavářku dáme nudle, játrové knedlíčky, do vepřové polévky se nejlépe hodí brambory.
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jolančin kuřecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qroG
Moje poznámka
Jolančin kuřecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qroG
Nejnovější recepty
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 4 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 4 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba domácí - kmínový
Neregistrovaný před 8 minutami
Pečená bažantí stehýnka na divoko
Neregistrovaný před 10 minutami
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 13 minutami
Smetanová omáčka s gnocchi
Kody74 před 15 minutami
Bramboračka
Neregistrovaný před 19 minutami
Krevety v kokosovém mléce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 23 minutami
Bramboráky
Neregistrovaný před 27 minutami
Úplně obyčejný chléb
Neregistrovaný před 30 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Neregistrovaný před 35 minutami
Šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 38 minutami
Tématické fráze:
co se dava do kuřecím vývaru,
zeleninový vývar s bujonem,
jaj uvarit vivar,
kureci vyvar co dat do toho za zeleninu,
kuřecí vývar bez lepku recept,
kuřecí vývar se zeleninou bez masa,
vyvar s bujonem postup,
kuřecí vývar,
jaj se dela zeleninovy vyvar,
veprovy a kureci vyvar,
kuřecí tazeny vývar,
kureci a veprovy vyvar,
kuřecí vývar jako vepřový,
kuřecí vývar se zeleninou a bujonem,
česnečka s krupicovými noky,
vepřový kuřecí vývar,
kuřecí vývar recept,
kuřecí vyvar s bujonem,
recept na kureci vyvar s bujonem,
ja se varí vyvar
Suroviny:
maso,
bujón,
vegeta,
sůl,
pepř,
pepř celý,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule
Komentáře (19)