Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 848 kJ /
1 637 kcal
Bílkoviny64,20 g
Tuky115,64 g
Vláknina43,68 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,34 g
Sůl6,10 g
Sacharidy74,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vhodné mísy dáme nakrájenou cibuli + prolisovaný česnek + všechno koření (kromě b. listu). Krok 2: Přilijeme olej + pálivý nálev (s nakrájenou papričkou) + 100 gr strouhaného kokosu, a směs zamícháme. Necháme cca 1 hodinu odležet (při pokojové teplotě). Krok 3: Do plastové nádoby (od 1kg zavináčů) dáme nejdříve směs + bobkový list a na to vložíme rozkrojený hermelín. To vše čtyřikrát opakujeme. Krok 4: Na závěr dáme směs a případně ještě zalijeme olejem. Krok 5: Necháme zaležet v chladničce cca 14 dní. Před konzumací necháme cca 2 hodinky mimo chladničku.

Zveřejněno 7. 2. 2015

Poznámka autora cekrops

PS: Kdo by čekal příliš výraznou kokosovou chuť, tak bude zklamán. Hermelín si zachová svoji přirozenou chuť a směs je překvapivě nepříliš pálivá. Celková chuť je taková „zajímavá“. No, musíte to zkrátka vyzkoušet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0wA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0wA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

cekrops: vopovaž se, to tě doma neučili, že se má využít všechno? A tenhle "zbytek" vypadá dobře. Určitě si poradíme, no ne? ;-);-);-)

cekrops::-D:-D:-D:-D:yes:

A nebo to prostě vyhodím do popelnice a bude ... o starost méně :-)

cekrops: Podle použitých surovin to taky není špatný nápad:yes:

No , s tou rýží by to možná šlo. Mě napadla nějaká čalamáda.. Ale furt nevím....:-/

cekrops: Víťo, to asi až po ochutnání, ale určitě nálev nevylévej, na něco přijdem ;-);-):-p:-p.
Hm Teď čtu komentík Jardy, to není marný nápad ;-);-)

cekrops: Možná přidat do vody,v které se vaří rýže....

spagetka: rozhodně to stojí za to to vyzkoušet. Ale pořád přemýšlím co s tím "nálevem" .?. Je ho škoda ... Nenapadá tě (vás) nějaký nápad ? ;-)

Rozhodně vyzkouším, zajímavé :yes::yes:

no..na pohled to vypadá dost hrozně, myslím že by Femme fatale moc radost neměla :-p

Tématické fráze:
nakládaný camembert, nakládaný hermelín, nakládaný hermelín video, nádoba na hermelín, hermelín s jalovcem, palivi nakladany hermelín, nalev na nakladany hermelin, nakládaný hermelín jalovec, nakladany hermelin recept, nádoby na nakládaný hermelín, nakládaný hermelín recept video, jak vyuzit olej a nalozenych z hermelínu, nakladany kamembert video, nakládany hermelin 2 kusy, nakládaný hermelín do plastu, nakládaný camembert videorecepty, recepty a videa na nakladany hermelín, nakládaný hermelín ze 2ks, nkladany hermelin na kokosky, hermelin na jalovec

Suroviny:
sýr hermelín, kokos strouhaný, cibule, česnek, olej slunečnicový, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, nálev z feferonek, feferonka

Přidat fotografie receptu