Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

vjeuka

Snadný

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 95 min

105 min (10 min příprava + 95 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 285 kJ /
1 741 kcal
Bílkoviny200,68 g
Tuky84,24 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozehřejte si v libovolné nádobě tuk a poté na něj dejte jablka a šalvěj. Krok 2: Restujte 4-5 minut a poté vmíchejte brusinky a švestky, odstavte z tepla. Krok 3: Rozřízněte si plec do ¾ nožem, případně naklepejte či odkrojte přebytečný tuk, osolte a opepřete a potřete skořicí, zevnitř i zvenku. Krok 4: Vyplňte vnitřek co nejvíce směsí Vám půjde a poté zavažte kuchyňskou nití. Krok 5: Dejte do předehřáté trouby na 180°C na 90 minut. Podlijte trochou vody a pečte odkryté. Nemusíte obracet, ale občas zkontrolujte a polijte výpekem. Krok 6: Vyndejte z trouby a nechte chvíli odstát, poté nakrájejte na plátky a servírujte.

Zveřejněno 7. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8xAL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8xAL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
roláda veprova na brusinkách, vepřová roláda a švestky, recept veprova rolada plnena jablky, plněná vepřová roláda s brusinkami, veprova rolada z plece se švestkami, vepřová roláda s jablky recept, hovězí maso na brusinkách a švestkách

Suroviny:
plec vepřová, jablko, skořice, bujón, olej kokosový, brusinky sušené, švestky sušené, šalvěj čerstvá, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu