Suroviny
Porce: 10-12ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 413 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
Tuky | 43,62 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 28,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakounovy mrkváky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oAN
Moje poznámka
Šmakounovy mrkváky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2oAN
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 4 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky ze šmakouna,
bramborovo mrkvové placky,
šmakounovy karbanátky,
mrkvove placky smakoun,
placky ze šmakouna,
karbenátky ze šmakouna,
šmakoun mexiko recepty,
šmakounovo mrkvové karbanátky,
smakoun mexiko recept,
mrkvové karbanátky se šmakounem,
šmakounový karbanátek,
karbanátek ze šmakounem,
šmakounovy nudle,
recept na smakounovy nudle,
šmakounovy nudle prodejny,
placky za šmakouna,
placky s mexickym šmakounem,
www facebook.com smakounovo,
mrkvové placky se šmakounem,
recepty z mexického šmakouna
Suroviny:
mrkev,
šmakoun mexico,
sýr gouda,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)