Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí pánvička s fazolkami

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 587 kJ /
857 kcal
Bílkoviny109,66 g
Tuky39,89 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 836 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,41 g
Sacharidy11,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat.

Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme i nasekanou pažitku. Krok 2: Tresku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a kousky ryby necháme osmahnout. Krok 3: Pak k rybě přisypeme okapané fazolky a vše rovnoměrně zalijeme připravenou vaječnou směsí. Navrch nasypeme sýr nastrouhaný nahrubo. Krok 4: Pánev přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni asi 10 minut, až vejce ztuhnou a sýr se na povrchu rozteče.

Zveřejněno 11. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pánvička s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnnO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pánvička s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mnnO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí filé s fazolkami, file s fazolkami top recepty, tncz nova láďa hruška, tncz nova láďa hruška

Suroviny:
filet z tresky, lusky fazolové, vejce, smetana, omáčka sojová, sůl, pepř, pažitka, sýr gouda, olej

Přidat fotografie receptu