Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí kari s fazolkami a hráškem

Rybí kari je v naší kuchyni netradičním pokrmem. Kousky tresky jsou vařeny v pikantní omáčce z červeného kari a kokosového mléka. Chuťově a barevně je pak doplňují fazolkové lusky a hrášek. Omáčku můžeme dochutit ještě špetkou chilli.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

20. 5. 2024 15:20

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 505 kJ / 1 316 kcal
Bílkoviny88,75 g
Tuky86,43 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 2,23 g
Sůl4,59 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

21. 5. 2024 12:35

Marie Svarcova: Maruško, děkuji,:-K taky to mám ráda;-):-):-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 5. 2024 07:43

:-)<3:yes::yes: To by mi moc chutnalo, recept i foto se mi líbí. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: filet z tresky, pasta curry, voda, mléko kokosové, fazolky zelené, hrášek, omáčka rybí, vločky chilli, olej, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Rybí kari s fazolkami a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR8P4