Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč od Broni

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cvrnda cvrnda

Náročný

Suroviny

Porce: asi 5 litrů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 953 kJ /
1 423 kcal
Bílkoviny235,11 g
Tuky14,65 g
Vláknina27,21 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 753 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy76,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso uvaříme s polévkovým kořením (pepř, nové koření, bobkový list) osolit. Krok 2: Na pánvi osmahneme špek nakrájený na kostky, cibulku, přidáme olej dle potřeby a orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Přidáme rajčata, fazole, řepu a osolíme, opepříme. Dáme asi lžíci cukru, kopr, zelenou petrželku, kečup (pyré z rajčat). Krok 3: Maso scedíme, vyjmeme koření a do vývaru dáme vařit nakrouhané zelí, brambory. Po uvaření přidáme směs z pánve a pokrájené maso. Krok 4: Dá se dochutit nálevem z řepy, citronovou šťávou, octem, Různým ovocem (višně atd.) pro zjemnění můžeme přidat lžíce másla. I feferonka, sladká paprika dle fantazie. Servírujeme na hlubokém talíři se lžící zakysané smetany.

Zveřejněno 18. 2. 2015

Poznámka autora cvrnda

https://www.stream.cz/menudomu/10001785-borsc Maso dle chuti pokaždé jinak nebo i směs a můžeme přidat i uzené

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč od Broni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnRK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Boršč od Broni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnRK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak dochutit boršč, čím dochutit boršč, nejlepší boršč z kližky a kolena, recepty ládi hrušky boršč, streem boršč, boršč z kolena, recept hruška borsč, boršč streem, lada hruska borsc

Suroviny:
maso hovězí, brambory, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazole červené sterilované, řepa červená, česnek, cibule, rajče, kopr, cukr

Přidat fotografie receptu