Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,37 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Moje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Nejnovější recepty
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Pečivo plněné zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na přírodno
Trol60 před 5 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
Vendy007 před 9 hodinami
Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou
wimra před 10 hodinami
Placičky z brokolice
monyss před 10 hodinami
Vepřové plátky s libečkem z papiňáku
RomanaMonika před 10 hodinami
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Elen0766 před 11 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 12 hodinami
Makový závin
Petulka.sasanka před 12 hodinami
Zapékaný květák
Vanika před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Janahermiona@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
jarní zeleninová polévka s vejcem,
ovarový vývar,
ovarova polevka,
ovarovy krém,
polévku s stracený vejcem,
polévka se ztraceným vejcem,
jak dlouho se vari stracene vejce,
stracené vejcem ládi hrušky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak rajčatový,
fazole červené,
fazole bílé,
česnek,
chilli,
paprika kozí roh pálivá,
rajče loupané,
ocet jablečný,
sádlo,
cukr,
vývar
Komentáře