Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 527 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,05 g |
Tuky | 20,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii.
Krok 2: Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do zhoustnutí a změknutí masa a jater.
Krok 3: Na karamelizovanou cibuli rozpustíme máslo, přidáme cibuli na tenké měsíčky nakrájenou, po krátkém dušení zasypeme cukrem a po rozpuštění zakápneme octem, osolíme.
Zveřejněno 18. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Moje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 56 minutami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 16 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno 29. 4. 2025 05:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 1 hodinou
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 2 hodinami
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 2 hodinami
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 11 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 13 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 16 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 16 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 17 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 17 hodinami
Tématické fráze:
krutí játra na topince,
krutí játra na topinku,
krůtí játra na topinky,
krůtí játra s topinkou,
karamelizovaná cibule video,
krůtí masová směs na topinky,
topinková směs s krůtího masa,
krutí maso směs na topinky,
směs na topinky z krůtího masa,
játra na cibulce s směs na topinky,
krůtí nudličky s topinkou,
recepty krúti játra na topince,
krůtí maso na topinky,
krůtí játra předkrm,
játra na cibulce topinka,
směs na topinky krůtí játra,
směs krůtích jater na topinky,
video cibule karamelizovaná,
recept na karamelizovanou cibuli,
topinka s kruti jatrou
Suroviny:
prsa krůtí,
játra krůtí,
protlak rajčatový,
pórek,
kapie červená,
smetana,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření grilovací,
olej,
cibule červená,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
sůl,
topinka
Komentáře (6)
Je to o zvyku, nám zase nedělaly dobře ty smažené v tuku