Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný květák

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

bojar bojar

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Květák povaříme ne úplne do měkka. Rozdělíme ho na větší růžičky. Krok 2: Mleté maso ochutíme jako na sekanou, koření si každy dá, co mà ràd. Krok 3: Touto směsí naplnime květákové růžičky pěkně do mezer, je to jednoduché. Krok 4: Pak obalime v trojobalu a opečeme.
Podáváme s kaší a nějakým salátkem.

Zveřejněno 25. 3. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M2zP

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M2zP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněný květák, květák recepty, pečený plněný květák, plneny peceny květák, květák plněný směsí z mletého masa, květák plněný sekanou, kvetak plneny, květák zapečený v sekané, pečený kvetak se sekanou, květák se sekanou, pečený květák plněný sekanou, videorecept plněný květák, recepty plněný květák sekanou, recept květak, plněný květák v těstíčku, plněný pečený kvšták

Suroviny:
maso mleté, květák, strouhanka, vejce, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu