Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený fenykl s parmazánem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Fenykl očistíme a rozložíme na jednotlivé lístky, vložíme je do osolené vroucí vody a krátce povaříme cca 5 minut. Krok 2: Necháme je zchladnout a obalíme je v klasickém trojobalu (mouka, rozšlehané vajíčko,strouhanka). Krok 3: Smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Osmažené kousky necháme okapat na papírové utěrce a na talířích posypeme parmazánem.

Zveřejněno 26. 3. 2015

Poznámka autorky maris

Doporučuji podávat s jednoduchým rajčatovým salátem - pokrájená rajčata, sůl, pepř, olivový olej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený fenykl s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0O8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený fenykl s parmazánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0O8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Děkuji;-):-)

Budu delat ach:-D, ale pro mne je to mana nebeska:yes:.

V jednoduchosti je krása:-KMaruško,mě by chutnalo:-p:yes:

Tématické fráze:
smažený fenikl, testoviny fenikl, těstoviny s fenyklem a parmazánem, obalovany fenykl, fenikl smazeny

Suroviny:
fenykl, sýr parmazán strouhaný, sůl, olej, mouka, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu