Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené brambory

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Svetlana Svetlana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nadrobno nakrájený pórek, orestujeme, nakonec přidáme zbytek nakrájené natí. Krok 2: Zamícháme do směsky natí brambory, promícháme, osolíme, podáváme.

Zveřejněno 23. 3. 2009

Poznámka autorky Svetlana

Z nedostatku jiných bylinek jsem použila pouze cibulku, pór a petrželkovou nať. Ale v létě se hodí do brambor dát vše...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgYy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgYy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

dá se říct, že já jsem celkem začátečník, co se týče těchle jídel.... a recept na tyto brambory jsem pochopila úplně jednoduše... myslím si, že by je tak samo pochopil každý "blbec" .... tak opravdu nechápu, co má nějaká "paní Maruška" za problém...

Mařenko, máte možnost mrknout na MOJE recepty - a že jich tam není málo (a dovolím si tvrdit, že je jich hodně originálních, neokoukaných)...opakuji...moc ráda bych vyzkoušela nějaký Váš recept...

Svetlano, vy jste asi vůbec nepochopila můj komentář. Na tyto stránky chodí týdně cca 68 000 lidí. Ale to neznamená, že všichni musí být zaregistrovaní. Ten kdo se zaregistruje a rozhodne se nabídnout recept, tak by to měl být recept úplný. Recept, podle kterého dokáže navařit i začínající kuchařinka. A když někdo uvede tak primitivný recept jak vy, tak by měl být napsaný aspoň srozumitelně. Místo slovíčka promiňte, já to doplním atd. se urážíte. A stačí tak málo – dopsat přípravu brambor. Mně se zdá, že jak je vyhlášená soutěž o pekárnu, tak někdo honí bodíky. Svetlano, není to závist, dělejte si co chcete. Každý z nás má možnost soutěže se zúčastnit. Ale připadá mi to velice trapné a zejména nefér vůči ostatním děvčatům, co doopravdy nabízejí kvalitní recepty, složitější recepty, recepty méně známé, krajové speciality atd. a postup přípravy neodfláknou.

Mařenko, zaregistrujte se, vložte nějaký bezva recept, moc ráda vyzkouším....

Jestli se Svetlana rozhodla uveřejnit tak jednoduchý a primitivný recept, tak měla aspoň dbát, aby byl použitelný pro laiky. Světlano, recept je přece určen jim, ne? Jenomže laik, který by si chtěl podle vašeho receptu brambory udělat, tak neví do jaké směsky brambor má zamíchat cibulku atd. Řeknete si, že je to jasné? Jasné je to jenom tomu, kdo se s vařením aspoň trochu seznámil. Ale tyhle lidi si přece takovéto brambory udělat umí i bez receptu. Takže předpokládám, že recept je určen pro úplné laiky, tak ho podle toho opravte, doplňte. (Cibulka se má dát do syrových brambor :-8 ).

Tématické fráze:
zelené brambory, speciality z brambor, zelený brambor, brambory zelene, zelená brambora, speciality z brambor recepty, zelený brambory, krajové speciality recepty, krajové speciality, jak udelat brambory, jednoduché recepty z brambor, když jsou brambory zelené, krajové recepty, krajové speciality - recepty, příprava brambor, speciality s brambor, krajová jídla z brambor, krajové speciality s brambor, brambory s celerovou natí, recept speciality z brambor

Suroviny:
olej, brambory, cibulka, pórek, nať petrželová, nať celerová, libeček

Přidat fotografie receptu