Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 413 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny179,22 g
Tuky60,44 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 820 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec si nakrájíme na 4 silnější plátky, které jemně naklepeme a na několika místech nařízneme, aby se při pečení nekroutily. Krok 2: Každý plátek z obou stran osolíme, opepříme, posypeme estragonem, poklademe listovým špenátem a doprostřed vložíme vajíčko. Krok 3: Zamotáme do malé roládky a spíchneme špejlemi. Krok 4: Rozehřejeme si velký nepřilnavý pekáč, maso do něj vložíme a zprudka opečeme několik minut z každé strany. Poté podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a na velmi mírném ohni dusíme asi hodinu a čtvrt. Poté plotnu vypneme a necháme zavřené ještě klidně hodinku i dvě dojít. Podáváme nakrájené na plátky.

Zveřejněno 9. 4. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2ov

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plec plněná vajíčkem, špenátem a estragonem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2ov

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty s estragonem, plněná roláda se špenátem a vajickama, plnena rolada s vajickama, vepřová roláda se špenátem a vajickama, roláda se špenátem a vajickem, masová roláda se špenátem a vajicky, plněné pečené plecko, pečená plec plněná špenátem, plecko plnene špenát, dušené plecko s špenátem, roláda z veproveho plecka plněná špenátem, pečená vepřová plec plněná vajíčkem, vařená vejce s estragonem, plecko plněné špenátem, roláda z plecka se špenátem a vajíčkem

Suroviny:
plec vepřová, špenát listový, vejce, sůl, pepř, estragon

Přidat fotografie receptu