Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kabanos pod grilem

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi. Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril. Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.

Zveřejněno 12. 4. 2015

Poznámka autorky mika59

Je to taková rychlovka, pak už stačí jen uždibovat a přikusovat čerstvý chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kabanos pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkl4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kabanos pod grilem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkl4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Jana Remkova::-K

1974andrea::-K já už nevěděla co se po mně chce :-D

mika59::-p:yes::yes:

1974andrea: Aspoň někdo to pochopil ;-)

1974andrea: Andrejka, vlastne máš pravdu, zmýlila som sa v tom, v každom prípade by to chcelo dopísať do postupu. Nie každý číta všetky komentáre. Ďakujem za opravu. ;-)

tejaja:Terezko, já myslím, že pod grilem se nejen griluje, ale i narychlo zapéká, aby byl pokrm opečený shora.;-)

mika59: Nechcem sa hádať, ale posledná veta v postupe je Grilujeme do křupava. Predposledná veta je Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril. Veta, ktorú si mi teraz v komentári uviedla, tam ani nie je. Ak dám niečo pod gril, tak to grilujem, nie? Bez ohľadu na to, ako dlho. Možno by si mala recept upraviť tak, aby to bolo podľa toho, ako píšeš v komentári. ;-)

chocolate:Já píšu jak jsem dělala já.Pod mým grilem v troubě to bylo za 5 minut,jen do zrůžovění a rozpečení sýrů.Kdo chce nemusí vařit.

mika59:Ale i tak, je nutne ho deset minut predem varit?Nebude na s...ku?Slusneji rict mne to nenapada;-).Vzdyt je tepelne opracovany, ne?A i to zapeceni neni otazkou minuty.
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.

chocolate:Ale já negriluju,jen dám zapéct po gril.Tak je to v názvu.

tejaja:předposlední věta dáme pod gril a grilujeme do křupava

Kabanos je snad tepelne upraveny, ne?A i kdyby nebyl, varit ho a nasledne grilovat?

mika59: Prosím, tak sa to griluje alebo nie? Lebo v postupe posledná veta je : Grilujeme do křupava. ;-)

casino:To je možná pravda,ale to se negriluje,ale jen se dá pod gril.To trvá jen chvíli a to se ten salám ani pořádně neprohřeje.(v mé troubě)

Kabanos pod grilem
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka:-)) Že by se ale před grilováním předem vařil, tak to nepamatuji...:-D

No vida, jeden by řekl "kus salámu" a jak to dobře vypadá, určitě i chutná:yes:

Tématické fráze:
recepty na gril, kabanos na vodu, spizy z kabanosu, kabanos s cibulí, co na gril recepty, recepty z kabanosu, točený salám na grilu, kabanos recepty, recepty na grilu, recepty na kabanos, jak upravit kabanos, grilování recept kabanos, kabanos v troube, rychlovky z kabanosu, recepty na gril s kabanosem, recept kabanos, recept na kabanos, uzeny kabanos recepty, uzený kabanos na grilu, ohřívaný salám

Suroviny:
kabanos, cibule, sýr, slanina, paprika čerstvá červená, sýr hermelín, olej, koření grilovací, česnek

Přidat fotografie receptu