Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,13 g |
| Tuky | 28,78 g |
| Vláknina | 19,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 360,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Moje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na bezlepkový chléb z pekárny,
bezlepkovy chleba s psylium,
bezlepkový chléb recept,
bezlepkový chleba,
chleba psylium,
droždí saft instant,
dobrý bezlepkový chleba,
psylium chleba,
recept na dobrý bezlepkový chléb,
pekárna na chléb bezlepkový program,
chleb psylium,
psylium nebo droždí,
dobrý bezlepkový chléb do pekarny,
dobry bezlepkovy chleb z pekárny,
bezlepkovy recept chleba psylium,
recept na dobrý bezlepkový chleba,
chleba z psyllia,
bezlepkový chléb s psylliem,
pecivo psylium,
recept na bezlepkový chleba z pekárny
Suroviny:
voda,
psyllium,
mouka schar mix,
mouka pohanková,
sůl,
droždí sušené,
olej
Komentáře (6)
a já peču v pekárně, je to pro mne lepší a chleba mi z tama chutná nemám s tím problém asi jde spíše o pekárnu kolik je kdo ochoten do ní investovat a jakou značku si zakoupí... a můj chleba netvrdne jako ty jiné značky co se musí dát po vychladnutí ihned do mrazáku..
http://www.psyllium.cz/
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-psyllicol....