Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,68 g |
Tuky | 10,34 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Moje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí zadní pečené recepty,
hovězí maso na cibuli,
hovezi v celku,
pecene hovezi,
hovězí maso pečené na cibuli,
hovězí zadní pecene v celku,
hovězí na cibuli,
pečené maso na cibuli,
pecene hovezi maso v celku,
hovezi maso pecene v celku,
hovezi zadni na cibuli,
pecene hovezi v celku,
hovězí s cibulí,
hovězí zadní pečené v celku recepty,
predvarene pečené hovezi,
opravdu pečené hovězí,
recept na hovězí pečeni,
hovězí maso na cibuli pečené,
pečené hovězí s houskovým knedlíkem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (1)