Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

srettka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 652 kJ /
4 219 kcal
Bílkoviny74,23 g
Tuky160,32 g
Vláknina26,73 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 519 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy606,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vyšlehat s cukrem do husté bílé pěny, přidat olej a zašlehat. Přidat podmáslí, semínka, kakao a pudink a dobře zašlehat. Nakonec zašlehat mouku a vmíchat jahody. Krok 2: Do dortové formy jsem dala dolů kolo pečicího papíru. Nalít těsto a zarovnat vršek. Krok 3: Pečeme na 160°C cca 45 minut. Upečenost ozkoušíme špejlí.

Zveřejněno 29. 4. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZoA5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZoA5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
buchta s podmáslím, bezlepková buchta, psylia, bezlepková kefírová buchta, bublanina s podmaslim, bezlepková buchta recept, buchta z podmáslí, co je psylia, buchta z podmáslí a tvarohu, spaldova kefirova buchta s tvarohem, špaldová buchta s podmáslím, bezlepkova buchta s jahosami, bezlepkova buchta s ovocem a želatinou, bezlepková buchta z kefíru, buchta z psylia, kefírová bezlepková buchta, buchty, buchta z ricotty, bezlepkova buchta s jahodami.cz, buchta podmáslí

Suroviny:
mouka bezlepková, cukr krupice, olej, podmáslí, vejce, pudink čokoládový, kakao, cukr vanilkový, semínka chia, voda, jahody, psylia

Přidat fotografie receptu