Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,25 g |
Tuky | 1,88 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Pokud chcete, aby se vám pizza lépe krájela na dílky, počkejte, až trošku vychladne. Horká polenta je poměrně křehká.
Zveřejněno 29. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polentová "pizza"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rm8
Moje poznámka
Polentová "pizza"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rm8
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 9 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 59 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
polentová pizza,
pizza z polenty,
co vařítre z polenty diskuze,
polentová kaše,
pizza s kase,
pizze z polenty a se špenátem,
pizza z kaše,
pizza se špenátem z polenty,
polentová pizza se špenátem,
polentova pizza se špenátem a smetanou,
farmarska pizza recept,
razena pizza
Suroviny:
polenta,
voda,
pasírované rajčata,
koření oregáno,
šunka,
rajče,
cuketa,
olivy,
vejce,
špenát,
sýr mozzarella
Komentáře