Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 890 kJ / 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,20 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 19,18 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 38,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na tymiánu s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2GK
Moje poznámka
Candát na tymiánu s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2GK
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 47 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 56 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
candát recepty,
candát na pánvi,
ryba s hráškovým pyré,
candat recepty,
nejlepší recept na candát,
kachni prsa s hraskovym pyre,
recept na candáta dle polreicha,
jak marinovat candáta,
candat na timianu,
nejlepší candát na pánvi,
hráškové pyré s candátem,
candát s pxre,
candat s hrachem recept,
mražený candát,
recept na candáta,
candát nejlepší recept,
candát mražený recepty,
recepty z candáta,
nova recept candát
Suroviny:
candát,
hrášek mražený,
šunka,
česnek,
cibule,
cibulka jarní,
máslo,
smetana,
tymián,
cukr,
vývar,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (1)