Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 338 kJ / 1 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,56 g |
Tuky | 46,66 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 269,50 g |
Postup přípravy
Cukru do těsta přidáme podle toho, jak moc sladkou ji chceme. Těsto nebo i jablečnou směs si můžeme i jinak vylepšit, například přidáním rozinek, kokosu, sekaných ořechů, mletého máku, vanilkovým cukrem atd.
Zveřejněno 3. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová buchta s jablky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0WO
Moje poznámka
Smetanová buchta s jablky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0WO
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 3 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 8 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči do trouby
Terenees před 24 minutami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 1 hodinou
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 1 hodinou
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
Mili5 před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 2 hodinami
Tématické fráze:
buchta do remosky,
buchta s jablky,
jablková buchta,
smetanová buchta,
jablková buchta v remosce,
buchta z remosky,
remoska recepty,
buchta v remosce,
jablecna buchta z remosky,
buchty z remosky,
pečení buchet v remosce,
recepty z remosky,
jablkova buchta remoska,
jablková buchta z remosky,
jablka v k remosce,
jablková buchta do remosky,
buchtu v k remosce,
buchty v remosce,
jablkové řezy do remosky,
recept na buchtu s remosky
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana 12%,
kůra citronová,
vejce,
jablko,
cukr,
skořice
Komentáře (12)