Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celerovou bulvu očistíme a nastrouháme na nudličky. Ihned po nastrouhání celer zakápneme šťávou, aby zůstal krásně bílý.
Krok 2: Smetanu promícháme s hořčicí, solí a pepřem a vmícháme do nastrouhaného celeru.
Krok 3: Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici a podáváme jako salát, s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Moje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 1 hodinou
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 1 hodinou
Šunkofleky
hortenzie před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 3 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 3 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 4 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 7 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 9 hodinami
Tématické fráze:
remuláda,
remuláda,
celerová remuláda,
remuláda recept,
celerová pomazánka bez vajec
Suroviny:
celer,
šťáva citronová,
smetana rostlinná,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
list celerový
Komentáře (1)