Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové smaženky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 849 kJ /
1 159 kcal
Bílkoviny49,50 g
Tuky39,82 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 639 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,42 g
Sacharidy143,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a nastrúhame. Vodu s maslom privedieme k varu, vsypeme múku a cesto odpaľujeme. Krok 2: Necháme vychladnúť, postupne vmiešame vajcia. Nakoniec vmiešame nastrúhané zemiaky, nadrobno nakrájanú klobásu, ochutíme soľou, koreníma kari. Krok 3: Z cesta lyžicou vykrajujeme väčšie noky a smažíme vo fritéze alebo vyššej vrstve oleja z oboch strán 2 minúty. Krok 4: Podávame so zeleninou alebo kečupom.

Zveřejněno 25. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové smaženky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g55r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborové smaženky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g55r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ano k večeři udělám:-!:yes::-p

Tak tohle bych mohla vyzkoušet k večeři, díky za dobrý nápad:-) a za to máš bodík:-D

Tématické fráze:
bramborové dolárky, bramborové přílohy, smazené bramborové noky, smažené rizolety, smažené škubánky, bramborové dolarky recept, bramborové recepty, braborové smaženky, smažený bramborák, škubánky smažené, bramborové noky smažené, škubanky se skořicí, dolárky, bramborak smazeny, recept na dolárky, smažené dolárky, smazene dukatky, dolárky z brambor, bramborové dukátky cibulka, škubánkové dukatky

Suroviny:
brambory, voda, máslo, sůl, mouka polohrubá, vejce, klobása, pepř černý, koření kari

Přidat fotografie receptu