Čočka bez zasmažení
Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Energie | 7 610 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,82 g |
Tuky | 7,22 g |
Vláknina | 96,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 280,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obyčejnou čočku před vařením necháme namočenou ve vodě alespoň 1 hodinu a poté vaříme 30-35 minut. Červená čočka se nemusíme namáčet a je brzy uvařená.
Rozmixovaná čočka slouží jako zahušťovadlo místo zásmažky(jíšky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2023 21:52
Z červené čočky je to opravdu také moc dobré. :)
20. 5. 2015 20:32
Díky za zájem i komentáře
14. 5. 2015 18:10
Dělám hodně podobně,zítra mám co vařit, už delší čas neyla.
14. 5. 2015 18:02
Krásné lehké jídlo
14. 5. 2015 18:01
,dobrý nápad...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 5 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: cocka bez zasmazky čočka recepty čočka recept vaříme čočku vaříme z čočky vaříme s s čočkou vaříme červenou čočku cervena cocka bez zasmazky čočka bez zasmažky s protlakem červená čočka s volskym okem recept na čočku nahusto čočka bez jíšky vaříme s cocky vaříme s čočkou recept na čočku soli se cocka pred varenim ražniči na čočce lehka cocka recept varime cocku cervenou cocka na kyselo bez jisky rozmixovana
Suroviny: čočka červená, voda, bobkový list, libeček, okurky sterilované, česnek, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, cibule, olej,
Čočka bez zasmažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRx6
5 názorů