Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami

Hodnocení receptu je 4,2 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Deniska12

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie855 kJ /
204 kcal
Bílkoviny46,60 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a osušíme, záleží jen na vás, jestli ho nakrájíte na plátky nebo na nudličky, dá se obojí. Krok 2: Do misky nalijeme mléko, tak 200 ml, a přidáme koření (podle chuti) - já dávám grilovací koření, sušený česnek a popřípadě sůl a pepř, promícháme. Krok 3: Do připravené směsi vložíme maso a necháme v lednici odležet, nejlepší je to nechat 24 hod. Občas taky nemám tolik času, tak to dám do lednice třeba na 30 min. Krok 4: Připravíme fazolky (já kupuji celý mražený pytel a on mi v mrazáku vydrží dlouho a hodí se i k jiným jídlům). Fazolky nasypeme do misky, trochu osolíme a promícháme, nakrájíme slaninu nebo salám na malé kostičky. Krok 5: Na rozpálené pánvičce orestujeme slaninu, salám a přidáme fazolky, promícháváme dokud nezměknou. Odležené maso opékáme na rozpálené panvičce 4 minutky z každé strany, poté přidáme sojovou omáčku, hořčici a podliji trochou vody, necháme 10 minut povařit. Krok 6: Omáčku můžeme zahustit nebo nechat jen takhle jako sosík, to už záleží na každém.

Podáváme s bramborem, nebo když uděláte více omáčky, můžete podávat s rýží, obojí mám vyzkoušeno a je to vynikající.

Zveřejněno 19. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k1A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k1A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

Dneska jsem delala a je to vyborne, maso jsem nalozila asi na 5 hodinek a uplne se rozpadalo :yes::yes::yes::-8

Jednoduché, lehké a zdravé, dnes to vyzkouším :-)

1974andrea: skype, jo? Ale něco už vidím ;-)

No, opraveno, jakš takš. Ty čárky v souvětích docela chybí:-S

Opraveno, autorce poslána SZ.

Denisko, než recept uveřejníš, chtělo by to si ho po sobě přečíst a opravit. Hlavně ta souvětí o tolika větách se špatně čtou. Díky;-)

Může mi někdo vysvětlit, jak recept s tolika hrubkami někdo pustí do éteru?:-//

Tématické fráze:
kuřecí maso s fazolkami, přírodní kuřecí plátek, kuřecí maso se zelenými fazolkami, kuřecí nudličky s fazolkami, přírodní kuřecí plátek s omáčkou, kuřecí plátky přírodní s omáčkou, kuřecí maso se zelenýma fazolkama, kuřecí maso s fazolkami a bramborem, kuřecí s fazolkami, omacka se zelenymi fazolkami, kuřeci s fazolkama, kuřecí plátky, recepty se zelenymi fazolkami, kuřecí nudličky se zelenými fazolkami, maso se zelenými fazolkami, přírodní kuřecí nudličky, kuřecí plátky s fazolkami, kureci maso s fazolkama, kureci steak se zelenymi fazolkami, přírodní kuřecí plátky

Suroviny:
prsa kuřecí, fazolky zelené, slanina, omáčka sojová, mléko, hořčice, voda, sůl, pepř, česnek, koření grilovací, mouka hladká

Přidat fotografie receptu