Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený lilek

Hodnocení receptu je 4,1 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 679 kJ /
1 118 kcal
Bílkoviny32,33 g
Tuky20,84 g
Vláknina33,15 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 899 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy184,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme na mesiačiky narezanú cibuľu, na kocky narezaný baklažán a na plátky nakrájané šampiňóny. Zakryjeme pokrývkou a na slabom ohni 10 minút dusíme. Krok 2: Pridáme vývar, pretlak a fazuľku, osolíme, okoreníme a zakryté dusíme 10 minút. Krok 3: Nakoniec prisypeme kukuricu, privedieme k varu a zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Krátko povaríme. Podávame posypané sekanou vňaťou.

Zveřejněno 22. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený lilek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jPYW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený lilek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jPYW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

... a tímto naplníme žampiony portobello.Hned vyzkouším.

:yes::-p Lilek jooo :-))

Tématické fráze:
lilek recepty, lilek recept, dušený lileklilek, lilek dušený s celerem, lylek dušený, dusene lilky, portobello lilek, dušené baklažány, recet duseny lilek, lylek dušený, dudušený lilek, dušený lile, lilek recept top recepty, dšený lilek recepty, recepty z lilku dušený, duseny lillek, dušený lilek na těstoviny, lilek, dušený baklažán, dusečny lilek

Suroviny:
lilek, žampióny, cibule, fazolky zelené, kukuřice, vývar zeleninový, protlak rajčatový, olej, pepř, sůl, smetana sladká, mouka hladká, nať celerová

Přidat fotografie receptu