Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Loudálkova přesnídávková polévka

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 430 kJ /
581 kcal
Bílkoviny21,32 g
Tuky2,42 g
Vláknina19,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy110,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné brambory nakrájíme na kostičky, oloupanou mrkev na kolečka a položíme na dno pomalého hrnce. Vložíme oloupanou cibuli a česnek v celku, dále vsypeme kroupy. Přidáme žebírka, okořeníme. Zalijeme vodou. Krok 2: Pomalíme na 1. stupni 8 hodin. Žebírka obereme, maso nakrájíme a vrátíme zpět do vývaru. Cibuli a česnek dle vlastního uvážení buď vyndáme nebo je dáme do talíře tomu, kdo si na tom pochutná (u nás je to mužská část rodiny). Krok 3: Dochutíme a podáváme. Polévka je dostatečně sytá, stačí jako jeden chod.

Zveřejněno 31. 5. 2015

Poznámka autorky spagetka

Původně jsem chtěla přidat jen obrázek k této polévce, ale protože ji přece jen dělám jinak, nemám tam např. kedlubnu, a netoužím po obvinění, že se honím za body, vkládám svůj recept jako nový a tento jako podobný:

http://www.toprecepty.cz/recept/41823-polevka-s-uz...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Loudálkova přesnídávková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zon7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Loudálkova přesnídávková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zon7

Komentáře (2)

Jikotka: Jiřinko, opravdu je a i sytá. Díky :-K:-K:-K

:-p,určitě je dobrá...:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
presnidavkove polevky, přesnídávková polévka, čínská přesnídávková polévka, přesnidavkova rybi polevka, e presnídavkova polevka s kurecim masem, presnídavkova polevka z kurete, presnidavkova zeleninova polevka, přesnídávková polévka s párkem, nejlepší přesnídávkové polévky

Suroviny:
žebra, brambory, kroupy špaldové, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, libeček, koření oregáno, pepř, sůl, petrželka, pažitka, voda

Přidat fotografie receptu