Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová polévka s řepou a klobásou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 779 kJ /
3 532 kcal
Bílkoviny148,09 g
Tuky276,83 g
Vláknina35,97 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 13,47 g
Sůl32,25 g
Sacharidy96,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmažím nakrájenou cibuli na kostičky, přidám slaninu také na kostičky. Krok 2: Chvíli rozškvařím. Krok 3: Pak přidám všechnu zeleninu nakrájenou na kostičky, zelí, klobásy na kolečka, koření, osolím, zaleju vodou a vařím, až bude zelenina měkká (hlavně řepa). Dělám polévku hustší, takže vody tak akorát. Na talíři do ní přidávám bílý jogurt.

Zveřejněno 4. 6. 2015

Poznámka autorky lenka-m

Našla jsem v některých receptech, že někdo téhle polévce také říká chalupářský boršč. Mně teda moc chutná. Poměr zeleniny si můžete upravit podle vlastní chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s řepou a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlEm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s řepou a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlEm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
boršč s polévka s klobásou, zeleninová polevka s kapaním a klobáskou, polevka cervena repa klobasa, polévka s červenou řepou a klobásou, zeleninová polévka s klobásou, boršč s červenou řepou a klobasou

Suroviny:
sádlo, cibule, slanina anglická, brambory, rajče, řepa červená, zelí kysané, mrkev, celer, petrželka kořenová, klobása papriková, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, jogurt

Přidat fotografie receptu