Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (11)