Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 12 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 13 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 1 hodinou
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 3 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 3 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 3 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 4 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 5 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (11)