Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 032 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,23 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crostini s lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oP7k
Moje poznámka
Crostini s lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oP7k
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 14 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 18 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 18 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Masopustní prvorepublikové zelí podle Zity Kabátové: Toto jídlo z jednoho pekáčku si zamilujete
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr v pivní máslové marinádě
Neregistrovaný před 43 sekundami
Cizrnová polévka s pohankou
Neregistrovaný před 6 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
stefi.f47 před 7 minutami
Vajíčková omáčka
Suzy8 před 13 minutami
Šulánky
Neregistrovaný před 38 minutami
Francouzský cibulový koláč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví
Neregistrovaný před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
radbastim před 1 hodinou
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
crostini,
crostini s parmazánem,
crostini - recepty,
crostini s lilkem a rajčaty,
karbanátky s lilkem a sýrem,
co je crostini,
babicovy dobroty lilek ze syrem
Suroviny:
lilek,
cibule,
rajče,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej,
parmazán
Komentáře (13)