Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 403 kJ / 1 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,91 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 4,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 259,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurková limonáda kvašená v lahvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7z
Moje poznámka
Okurková limonáda kvašená v lahvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7z
Nejnovější recepty
Sezamové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno 30. 3. 2025 10:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláčky ze sýru
Dycky před 35 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 58 minutami
Sedlácké brambory
hifiklub před 2 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 2 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 3 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 4 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 4 hodinami
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
zásobník na limonádu,
kvašená limonáda,
okurková limonáda,
kvašená zázvorová limonáda,
kvašené limonády,
zkvasena limonada,
citronová kvašená limonáda,
limonada ze zazvoru kvasena,
okurková limonáda se zázvorem,
kvasene limonady recepty,
malinová limonáda kvašená bez cukru,
kvašená bezová limonáda,
okurková limonáda top recept,
kvasene nastrouhane okurky,
jahodova limonada zkvasena,
limonáda s timianu
Suroviny:
voda,
limetka,
cukr,
kvasnice sušené,
okurka salátová,
tymián čerstvý
Komentáře (5)