Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák na víně

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 270 kJ /
304 kcal
Bílkoviny6,76 g
Tuky2,58 g
Vláknina15,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol uvaríme do polomäkka. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme narezaný karfiol, na kocky nakrájanú paradajku, na pásiky narezanú papriku a opečieme. Krok 2: Pridáme kari a podlejeme vínom (podľa potreby, nemusí byť celý 1 dl). Dusíme asi 10 minút. Potom dosolíme a dochutíme prelisovaným cesnakom.

Zveřejněno 25. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPMj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPMj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (7)

tejaja: dík, líbí se mi to, zkusím:yes:

:-p:yes:

Ďakujem za pekné komentáre.
hosta : Ďakujem za upozornenie, vypadlo mi to, už som doplnila. ;-)

:yes::yes:

hosta: ja robím bez predvárania karfiolu, len na cibuli dusím ružičky spoločne s paprikou a paradajkou. A bez vína, niekedy zalejem kyslou smotanou.

Kdy se tam dává ten květák?

Krásný recept a přidám do repertoáru. Květák máme moc rádi a takhle jsem ho neznal. Děkuju a snad nemusím připomenout, že hrdě dávám první bod. :-K

Tématické fráze:
květák recepty, květák na víně, recepty s kvetakem, květák pečený na víně, květák na bílém víně, květák na červeném víně recept

Suroviny:
květák, rajče, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, koření kari, víno bílé suché, olej,

Přidat fotografie receptu