Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 187 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 79,50 g |
Vláknina | 35,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 153,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Moje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
gazpacho pohlreich,
gaspacho pohlreich,
andalúzské gaspacho,
gazpacho recept,
gazpačho,
gaspacho andaluzske,
uzené gaspacho,
gaspach,
gazpačho recept pohlreich,
gazpačo,
andaluzská čočka recept,
gazpacho top recepty,
gaspacho vyborny recept,
andaluzska čočka,
gazpačio,
recept na gaspacho,
horké gazpacho,
recepty andaluzske gaspach,
gaspacho balsamico,
gazpacho polévce
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
rajče,
olej olivový,
okurka čerstvá,
pepř,
cukr,
sůl,
balsamico,
ajvar,
vývar hovězí
Komentáře (1)