Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,85 g |
Tuky | 1,80 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRKy
Moje poznámka
Pečená paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRKy
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 6 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávové děrované řezy
Noumik před 49 minutami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 52 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 1 hodinou
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Máslové makovky
Wanilor před 1 hodinou
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 3 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Lennulinka před 3 hodinami
Koka sušenky
MARTA1234 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pecena paprika,
pečené papriky,
recepty pečená paprika,
recepty z paprik,
pecena cervena paprika,
pecene červené papriky,
pečené papriky recept,
pečená paprika recept,
peceni papriky,
pečení paprik,
paprika pečená,
opečená paprika,
pečené papriky v oleji,
recept pecene papriky,
recept na pečené papriky,
zavarene pecene papriky,
recept pečená paprika,
pečená paprika v oleji,
jak skladovat papriky,
pecene paprike recept
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
olej,
sůl
Komentáře (5)