Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 056 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,53 g |
Tuky | 30,90 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 82 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 33,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kedlubny a mrkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V92o
Moje poznámka
Polévka z kedlubny a mrkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V92o
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 6 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 38 minutami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 2 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 2 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 3 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Tématické fráze:
polevka z kedluben,
polévka z kedlubny,
kedlubnová polévka,
zeleninová polévka s kedlubnem recepty,
polevka z kedlubnu,
kedlubnové polévky,
polévky recepty,
kedluben do polévky,
kedlubnova polivka kremova,
jak spotřebovat mrkev,
polivka z kedlubny,
kedlubnove polevky recepty,
zeleninova polevka s kedlubnem,
polevka s lučinou,
polévka z kekdluben,
zeleninová polévka s kedluben,
polévka kedlubny,
kedlubnová polévka s mrkví,
kedluben ředkev receptypolévky,
kedlubove polévka
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
brambory,
cibule,
lučina,
sůl,
pepř mletý,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
petrželka
Komentáře (6)