Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní minestrone s česnekovými krutony

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 254 kJ /
5 319 kcal
Bílkoviny215,55 g
Tuky376,07 g
Vláknina32,48 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 50,50 g
Sůl136,36 g
Sacharidy260,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na množství ingrediencí a surovin to vypadá složitě, ale je to hned – stačí, když si vše připravíte dopředu a pak necháte v hrnci uvařit. Krok 2: Napřed na zahřátý olej a máslo dáte zesklovatět cibulku a 1 stroužek česneku posekaný na velmi drobné kostičky, pak přidáme pokrájenou všechnu zeleninu (lusky jsem ponechal celé), kromě rajčat, a přidejte do hrnce hrst rýže, pokrájenou kůru z Parmazánu a v ½ šálku vlažné vody rozpuštěnou špetku šafránu. Krok 3: Když je vše měkké (hlavně rýže), dokončíme tak, že vsypeme nakrájená rajčata, vylijeme do hrnce obsah konzervy s fazolemi i nálevem, ještě několik minut (cca 5) povaříme a odstavíme. Nasypeme do polévky jemně posekané zelené natě (petrželku, pažitku, cibuli a bazalku). Krok 4: Podáváme na talíři nebo v polévkové misce s krutonky z česnekového chleba.

Zveřejněno 8. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní minestrone s česnekovými krutony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R7nV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní minestrone s česnekovými krutony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R7nV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
olej olivový, bujón hovězí, máslo, cibule červená, celer, směs zeleninová s kukuřicí, petržel, karotka, lusky fazolové, pórek, rajče, parmazán, fazole ve slaném nálevu, rýže, česnek, pepř, sůl himalájská, šafrán, petrželka zelená, pažitka, bazalka čerstvá, chléb česnekový

Přidat fotografie receptu