Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketky plněné kuřecím masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

SKADINKA

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 694 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny85,83 g
Tuky57,34 g
Vláknina17,78 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy238,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené těstoviny nasekejte na drobné kousky. Cukety důkladně omyjte a nakrájejte na špalíky, které opatrně vydlabejte. Cibuli oloupejte, nasekejte na jemno, maso nakrájejte na nudličky, papriku na kostičky. Krok 2: Na pánvi rozehřejte máslo a osmažte na něm nadrobno nakrájenou dužinu, cibuli, papriku a maso. Osolte a opepřete, přidejte těstoviny a nasekanou petrželovou nať a vše důkladně promíchejte. Krok 3: Remosku vymažte olejem a vyrovnejte do ní naplněné špalíky cuket, pokapejte olejem a upečte.

Zveřejněno 10. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketky plněné kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPV5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketky plněné kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPV5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cuketa plněná kuřecím masem, plněná cuketa s kuřecím masem, plněna cuketa kuřecím masem, plněná cuketa s kuřecím masem a nivou, plněné cukety kuřecím masem, plneny cukety kuřecím masem a nivou, plněné cukety s kuřecím masem, top recepty plněné cibule, pecena plnena s cuketa s kuřecím nudlicky masem, plněné papriky kuřecím masem a cuketou, plněná cuketa kuřecím masem a nivou, cuketove spaliky naplnene nivou, nejlepší recepty z cukety s kurecim masem

Suroviny:
těstoviny, cuketa, paprika čerstvá červená, cibule, maso kuřecí, koření provensálské, olej, máslo, nať petrželová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu