Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldová polévka s kozím sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Simply Food Simply Food

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 920 kJ /
937 kcal
Bílkoviny46,81 g
Tuky41,35 g
Vláknina23,77 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy83,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujte brambor a cuketu nakrájené na kostičky. Krok 2: Zalijte zeleninovým vývarem a přidejte listy mangoldu. Pokud máte mangold už vzrostlejší, tak doporučuji ho nakrájet na kousky a spařit vařící vodou, tím z něj dostanete hořkost, která může někomu vadit. Není to ale podmínkou. Krok 3: Zeleninu uvařte do měkka. Krok 4: Do polévky přidejte lístky čerstvé máty a vše rozmixujte do hladkého krému. Krok 5: Polévku zjemněte smetanou a citronovou šťávou. Krok 6: Dochuťte solí a pepřem a podávejte s lžíci vařené quinoy a rozdrobeným sýrem.

Zveřejněno 21. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldová polévka s kozím sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q990

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldová polévka s kozím sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q990

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hořkost mangoldu, hořkost manholdu, mangold horkost

Suroviny:
listy mangoldu, cuketa, brambory, vývar zeleninový, máta, šťáva citronová, smetana, quinoa, sýr kozí, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu