Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 560 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,18 g |
Tuky | 88,81 g |
Vláknina | 25,61 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 100,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí Rogan Josh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBBY
Moje poznámka
Jehněčí Rogan Josh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBBY
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 16 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno 10. 4. 2025 09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 2 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 2 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 3 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 4 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 5 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 14 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 15 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 17 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 17 hodinami
Tématické fráze:
rogán josh,
jehněčí rogan josh,
rogan josh recept,
raganjosh,
jehněčí jazyk,
roganjosh,
indické jídlo rogan josh,
jehněčí rogan,
jehněčí jazyk recepty,
jehneci na zazvoru,
vepřový rogan josh,
recepty s roganjosh pastou,
vepřový „rogan josh“,
jehneci recepty,
rogon josh recept,
recept na jehněčí jazyk,
raganjosch,
rojanjosh,
roganjosch,
recept na rogan josh
Suroviny:
maso jehněčí,
česnek,
zázvor,
olej,
rajče,
jogurt bílý,
cibule,
pepř celý,
kardamom,
koření hřebíček,
skořice celá,
koriandr sušený,
skořice mletá,
pepř cayenský,
fenykl,
koření garam masala,
sůl,
pepř
Komentáře (6)