Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Penne s chřestem a créme fraiche

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 322 kJ /
316 kcal
Bílkoviny11,35 g
Tuky2,03 g
Vláknina11,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy58,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci dejte vařit vodu. Krátce blanšírujte chřest – do vroucí vody vložíte chřest, nechte jen krátce vařit – tj. minutu, více ne! Krok 2: Poté chřest sceďte a vložte do ledové vody. Chřest nechte okapat a šikmým řezem stonky překrojte na polovinu. Krok 3: Těstoviny dejte vařit do vroucí osolené vody. Sceďte. Krok 4: Na pánvi rozehřejte asi 1 polévkovou lžíci olivového oleje. Šalotku nechte na oleji zesklovatět a poté přidejte chřest, těstoviny, nastrouhanou citronovou kůru, šalvěj, lehce osolte, opepřete a spolu s créme fraichle promíchejte.

Zveřejněno 10. 8. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Penne s chřestem a créme fraiche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynvP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Penne s chřestem a créme fraiche

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynvP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
creme fraiche recepty, pene schřestem, těstoviny s ceme frache, penne hruška

Suroviny:
chřest zelený, těstoviny penne celozrnné, olej olivový, cibule šalotka, crème frâiche, citron, šalvěj, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu