Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnová polévka s hlávkovým salátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kedlubny oloupeme a nakrájíme na drobné hranolky. Krok 2: Do kastrolu dáme rozehřát máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, restujeme asi 5 minut, zaprášíme moukou a uděláme světlou jíšku. Krok 3: Zalijeme vodou, přidáme kedlubny, vegetu, sůl, pepř a za občasného míchání vaříme až jsou kedlubny měkké. Krok 4: Salát opereme, nakrájíme na nudličky, přidáme do polévky a minutku povaříme. Dozdobíme sekanou petrželkou.

Zveřejněno 29. 7. 2015

Poznámka autorky kucerova45

Místo vody se může použít masový nebo zeleninový vývar, pak se nemusí dávat vegeta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnová polévka s hlávkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPzO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnová polévka s hlávkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPzO

Marie

Tématické fráze:
hlávkový salát recepty, kedlubnová polévka video

Suroviny:
kedlubna, cibule, máslo, mouka hladká, salát hlávkový, vegeta, sůl, pepř, petrželka,

Přidat fotografie receptu