Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle Bolognes

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tastylife.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 482 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny52,81 g
Tuky50,04 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,60 g
Sacharidy40,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na trošce olivového oleje osmahneme společně slaninu, maso, cibuli, mrkev a celer dozlatova. Krok 2: Podlijeme červeným vínem, které necháme vyvařit. Krok 3: Poté přihodíme drcená rajčata, osolíme, přihodíme bylinky, bobkový list a špetku muškátového oříšku a necháme dusit zhruba dvě hodiny (pokud tam ragú necháte o něco déle, rozhodně to ničemu neuškodí, spíš naopak). Krok 4: Pokud se vám bude v průběhu dušení zdát, že šťáva rychle ubývá, můžete směs malinko podlít vodou. Krok 5: Nakonec můžeme přidat ještě trošku cukru, aby chuť byla dokonalá! Krok 6: Během vaření si připravíme těstoviny, které pak do směsi opatrně vmícháme.

Zveřejněno 1. 8. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tagliatelle Bolognes

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPoj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tagliatelle Bolognes

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPoj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

prosciuto 7. 8. 2015 20:32
A oprav názov:
Tagliatelle bolognese

Těstoviny si do surovin přidej ;-);-)

Tématické fráze:
tagliatelle, tagliatelle recept, tagliatelle recepty, bolognes, tagliatelle s mletym ragu recept, bolognes recept, bolognes omacka recept, recept s tagliatelle, tegliatelle, tagiatele, těstoviny bologne`s, recepty tagliatelle, recept na zapečené bolognes těstoviny, tagliatelle s masem, omáčka bolognes, pappardelle recept s bolognese omáčkou, tagliatelle s kuřecím masem bazalkové pesto drcená rajčata, maso do bologne, recepty/bolognes omáčka, maso bolognes

Suroviny:
slanina, maso hovězí mleté, cibule, mrkev, celer, víno červené, rajče drcené, těstoviny, bobkový list, rozmarýn čerstvý, šalvěj čerstvá, ořech muškátový, sůl, cukr krupice, olej olivový

Přidat fotografie receptu