Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 397 kJ / 6 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,44 g |
Tuky | 311,44 g |
Vláknina | 45,74 g |
Cholesterol | 719 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 564,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bok s kostí na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRAz
Moje poznámka
Vepřový bok s kostí na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NRAz
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 3 minutami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 52 minutami
Bramboračka
david.k před 52 minutami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 3 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 3 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 5 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok s kostí,
vepřový bok s kostí recept,
pečený vepřový bok s kostí,
vepřový bok na pivu,
vepřový bok s kostí recepty,
vepřový bok na pivě,
recept vepřový bok s kostí,
veprový bok na cerném pivu,
vepřový bok bez kosti recept,
vepřový bok recepty,
vepřový bok bez kosti recepty,
vepřový bok,
vepřový bok bez kosti,
recept na veprovy bok s kosti,
bok na černém pivu,
pečený bok s kostí,
bok na pivu,
vepřovy bok na zelí,
pečený vepřový bok na pivu,
pečený bok na pivu
Suroviny:
bok vepřový,
pivo černé,
zelí sterilované,
brambory,
mouka hrubá,
mouka hladká,
cukr,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vejce,
kmín celý,
harissa,
česnek,
ocet
Komentáře (1)