Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,43 g |
Tuky | 18,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Moje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 40 minutami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 5 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 6 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
zapečenézelné listy,
zpečené těstoviny,
opečené zelné listy,
recepty na maso v zelném listu,
recepty z vareneho bulguru,
recepty zapečené zelné listy plněné mletým masem,
kuřecí zapečené s červeným zelím a bulgurem,
cuketa s mletym masem a bulgurem,
listy na zapečenou cuketu,
zelný list s mletým masem,
zpečené zelné listy,
zapékané zelné listy,
zelné listy s mletým masem v troubě
Suroviny:
maso vepřové mleté,
bulgur,
vejce,
česnek,
sůl,
koření nové koření mleté,
zelí hlávkové,
cuketa,
rajče loupané,
libeček čerstvý,
olej olivový
Komentáře (5)