Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tartar z červené řepy s medovo-avokádovým dipem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 653 kJ /
395 kcal
Bílkoviny5,09 g
Tuky28,60 g
Vláknina5,44 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy26,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu nakrájíme na opravdu drobné kostičky. Ořechy nasekáme na jemno. Římský kmín rozdrtíme na jemno v hmoždíři. V misce smícháme řepu, ořechy, římský kmín a olej, lehce dosolíme a ochutíme pepřem.
Vyzrálé avokádo rozmačkáme s medem dohladka a promícháme se smetanou.

Zveřejněno 1. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tartar z červené řepy s medovo-avokádovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRoZ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tartar z červené řepy s medovo-avokádovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QRoZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

casino: :-8 Aha, děkuji, to bude tím vedrem :-p

zizala:
A jsme zase u toho dipu, jako onehdy:-))
Dívejte se zde na ten dip jako na žloutek v tataráku:-D
Bych řek, že se to jí jako tataráček: ffše pěkně smíchat cuzamen;-)

Jak a s čím se to konzumuje? Do dipu se namáčí, ale tuhle směs nenamočím :-(

"½ lžičky římského kmínu":-?
Když jsem kdysi prvně cumin kupoval, tak mi prodejce 5x opakoval: Hlavně s ním velice opatrně, hlavně po špetičkách, jen tak po semínkách, hlavně velice velice opatrně jak s panenkou... ;-)
No, měl pravdu...:-))

Tématické fráze:
tataracek z cervene repy, tatarsky biftek z červené řepy, tatarák z červené řepy a avokáda, biftek z červené řepy, recepty červená řeka, recepty z červené řeky, tarák z červené řepy, tatarak z cervene repy a kozím sýrem, recept na tatarák z avokáda a červené řepy, biftek s červene řepy, tartar recepty, tataracek červené řepy, tataráček řepy s vajíčkem, burger z řepy dip z avokáda, dip z červené řeky, tartar z cervenyj repy, tartar recept, tartar z, pomazánky z červené reky, tataracek z červené řepy postup

Suroviny:
řepa červená, římský kmín mletý, ořechy vlašské, olej olivový, sůl, pepř mletý, avokádo, med, smetana

Přidat fotografie receptu