Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákovo - houbové ragú

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 034 kJ /
247 kcal
Bílkoviny7,26 g
Tuky15,87 g
Vláknina10,86 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme nahrubo a vložíme na pánev. Necháme zesklovatět. Krok 2: Zatím nakrájíme houby na větší kusy, přidáme na pánev spolu s drceným římským kmínem. Lehce posolíme. Krok 3: Přidáme na drobné růžičky rozebraný květák, nasekaný rozmarýn, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Krok 4: Odstavíme z plotny a vmícháme smetanu s hořčicí. Případně dosolíme.

Zveřejněno 11. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákovo - houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AxJ9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákovo - houbové ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AxJ9

Marie

Tématické fráze:
kvetakovo houbove karbanatky, květákove ragu s houbami, květakovo žampionový guláš, kvetakoveragu, ragú z květáku, kvetakove rizoto s houbami recepty, kvetakovo zampionove placky, květákovohoubové rizoto recept, polévka květákové ragů, recept na houbové ragu, houbové ragů s květákem

Suroviny:
květák, cibule červená, žampióny, olej, smetana zakysaná, hořčice dijonská, římský kmín mletý, rozmarýn, sůl, vývar

Přidat fotografie receptu